Sočanica
066 336050
it.electronic@itelectronic.rs

Štampanje i Fotokopiranje


ŠTAMPANJE I FOTOKOPIRANJE

VELIKI FORMATI

KORIČENJE

OSTALE USLUGE
Fotokopiranje, štampanje i skeniranje, kolor i crno-belo, formata do A3Kompletno štampanje i savijanje projektne dokumentacije – crno-belo ili u boji. Izrada postera i plakata visoke razolucije.Spiralno – plastičnom i metalnom spiralom, tvrdi povez, meki povez, buklet heftanje.Topla plastifikacija, jednostrana ili dvostrana, izrada ID kartica, izrada akreditacija, sečenje i opsecanje.

Fotokopirnica – štamparija specijalizovana za brzo, kvalitetno i povoljno pružanje grafičkih usluga svojim klijentima. Ono što nas izdvaja od drugih fotokopirnica je dobar odnos cene i kvaliteta koji pružamo, a sve sa ciljem da naši klijenti uvek budu zadovoljni i da im pružimo vrhunski kvalitet i ispunimo svaki zahtev u što kraćem vremenskom roku. Asortiman naših usluga je veliki i obuhvata sve segmente u štamparskoj delatnosti. Primene usluga fotokopiranja i štampe, skeniranja i digitalnog kopiranja danas su velike. Ukoliko Vam je potrebno fotokopiranje ličnih dokumenata, štampanje godišnjih korporacijskih izveštaja, izrada različitih uputstava i brošura, štampanje diplomskih, maturskih ili seminarskih radova, nudimo vam povoljne uslove cena i kvalitetnu štampu.

Fotokopiranje predstavlja postupak dupliranja, odnosno umnožavanja određenog dokumenta. Fotokopiranje za nas predstavlja pokretačku osnovnu delatnost. Kod nas možete umnožiti vase dokumente, knjige, spise, bez obzira da li se radi o fotokopiranju u boji ili crno belom. 

Crno-belo, kao i kolor kopiranje vršimo na digitalnim mašinama marke Xerox. Ovakva vrsta kopiranja osigurava vrhunski kvalitet otiska, a u mnogo slučajeva čak je i uverljivija od originala.

Ukoliko je materijal donet na umnožavanje povezan spiralom ili zaheftan, mi ćemo ga raskoričiti, uraditi traženi broj identičnih kopija i ponovo vratiti originalni materijal u prvobitno stanje.

Kopija može biti u boji ili crno bela, umanjena ili uveličana u odnosu na original i to na dimenziju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Takođe je moguće uvećati ili smanjiti sam tekst, a da format papira ostane isti ili u potpunosti promeniti format materijala.

Na vama je samo da izaberete jednu od ponuđenih opcija a cena je pristupačna. Sve materijale za kopiranje možete doneti lično, poslati putem e-maila ili se možete poslužiti našim računarima i “skinuti” fajl koji Vam je potreban za štampanje ili fotokopiranje.

Pošaljite nam Vaš dokument za štampu:

U svakom trenutku možete bez dolaska, poslati Vaš dokument na e-mail adresu itelectronicrs@gmail.com i po završetku usluge,
možete doći i preuzeti.